suka suka je~


ni laa group kita time Minggu Silaturahim MIMET. nama group ni SKUAD STAR CRUIZE (group 9). group ni sebenar ada 22 ahli. tp yang lain tak dapat dikesan. huhu group kita org juara dlm MSR ni. even pada mula nya kami tak rapat dan tak kenal satu sama lain. tp akhirnya kami dapat bersatu ! dlm group ni kita dgn ijat paling tua. 20 thn. hehe tua laa tu. yang lain sume 18 thn. terasa tua gak laa nak lak bila dorg panggil kakak. OMG ! haha even kami sume tak sama course, tak sama dorm, tak sama kelas and mcm2 lagi laa yg tak sama. tp kami still bersama. sampai skrg kami masih contact and lepak sama2. hee hope sgt kita sume tak berpecah. 

kita dah taktau nak oyak gapo ni. hehe *tetibe keluar kelantan pulak. haha* best duduk sini even mcm hulu sikit. hehe

No comments:

Post a Comment