perpisahan :'(

assalamualaikum w.b.t.. emm sedih plak hati ni. sayu je. mcm tak sangka lagi 10 hari je kita nak tamat praktikal daa. 4 bulan 2 minggu cukup lama bagi kita kat sini. sedihh sangat bila nak berpisah dengan kak kama, kak yati, cik mad arkitek, cik mad kare, cik li a.k.a john n sume laa. emm banyak kenangan aku kt sini dgn dorg. hiba je rase hati ni nak berpisah dgn dorang. macam tak percaya je. macam2 kita belajar kat sini. hope ape yg kita belajar akan kita gunakan sebaik mungkin. kak kama dgn kak yati, mesti nurul akan rindu kakak. rindu nak mkn roti canai kak yati, rindu nak mkn laksa kak kama. sedih nya !!! betul orang ckp 'SETIAP PERTEMUAN PASTI ADA PERPISAHAN'

nurul harap kita dapat berjumpa lagi. InsyaAllah ! :')

i will miss u sis. and i really mean it ! :')

4 comments:

  1. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye.. :)

    Terima kasih
    ~Hijab Valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. dah follow dah. :) terima kasih.

      Delete