hadiah. :)

assalamualaikum semua. hehe macam mane harini sihat ? okay laa. ni nak story. semalam kita tanya dia, ape yg dia suke. macam2 kita tanya, dia suke hadiah yg macam mane. ape ex dia bg time birthday dia dulu. serius kita cakap kita tak pernah bg hadiah kat lelaki. even my father. so nak dijadikan cerita tadi time lunch td kuar laa pegi sogo. alaa sebelah opis je. hehe nak survey hadiah tok my hunny. tapi taktau laa nak bg ape. mula2 survey minyak wangi. tp seriusly kita ni fail sikit bab2 minyak wangi laki. bagi kita wangi tp bagi org lelaki tak laa kan. so kita taktau nak beli ape. dah laa skrg sogo tengah buat sale. pusing2 laa kat bawah tu. takde yg berkenan. pastu pegi laa ting. 3 tmpt lelaki kan. cari2 laa. memang rambang mata laa. klu kita ni anak datuk dah lama borong sume. hehe tapi nak buat macam mane kan. bukan anak datuk. huhu cari punya cari memang banyak yg kita berkenan. mcm2 jenama yg ada. pastu kita jumpa laa beberapa yg bole dibuat gift kan. tp tu laa kita taktau nak cari yg mcm mane. huhu naseb bwk partner td. perempuan tau. dia pun tolong laa cari skali. terima kaseh kak yati. hehe dah puas survey kita dah set daa nak beli yg mane. halaa kita nak beli yg mahal sangat tak mampu. kita ni student je pun kan. huhu tapi berharap laa si dia hargai memberian kita yg tak seberapa tu. huhu ^_^

1 comment:

  1. entri untuk adik
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/05/400.html

    ReplyDelete