berhabuk~ ^^

assalamualaikum sume. hehe maaf laa berhabuk sikit bolg ni. dah lama tak pdate kan. rindu plak nak ber-BW ni kan. dah lama tak menyinggah blog kengkawan ni. biasa laa busy sikit. byk projek baru dapat ni. tak menang tangan dibuat nya. ni pu nak rilex2 kan minda kejap. serabut tgk drawing tu. hehe

puhhhh ( tiup abuk jap ) ! org nak tgk pun tak lalu. bersepah uma kita ni. hehe sebenarnya byk benda nak story kt kengkawan sume ni. tp taktau laa nak mulakan macam mane. aishhh nak cite pun payah kan. hee ntah laa. idea macam2 nak cite kt sini. tapi nak susun ayat tu yg payah tu. haha takpe laa nanti ad idea kita story tau. hee :)

No comments:

Post a Comment