romantik~

assalamualaikum. okay laa kita straight to the point laa k. hehe


okay semalam kita OTP dgn ENCIK HUNNY, memang sejak kebelakangan ni ktorg selalu gaduh benda yg kecik je. taktau laa kenapa. dah jarang contact dgn dia. kita pun pelik laa. tapi kita cuba laa tnye dia mcm2. dia tak penah nak cite masalah dia kt kita. kita tnye laa sape kita bg dia. memang sedih laa smlm. tapi kita taknak nangis. kita dah janji dgn dia. kita cuba kuat tahan air mata tu. akhirnya kita berjaya tak nangis. harini 29.04 birthday dia. kita cuba laa buang perasan kecawa and sakit hati tu laa. sbb kita nak happy kan dia. yelaa harini kan birthday dia. so kita pun happy jelaa. dan yes ! dia berjaya buat kita ketawa. and his say his miss my laugh. ye awak berjaya sayang. :) and then semalam dia tak puas nak sembang2 dgn kita. sory my dear. halaa kita kan keja. nanti lewat pulak bangun. hehe i love u laa sayang !

2 comments: