study. =='

nak belajar pun pening kepala laa.
tu laa banyak sgt minat nye.
banyak minat pun payah jgk. sume benda nak buat. aiishhh
pagi tadi pegi laa UNIKL kt jln ismail tu. nak apply.
dah abes penerangan dia aku terus apply.
tapi ibu aku mcm tak bagi je aku g sana. 
sedihh nya. :(
macam biasa laa my father tu. dia selalu support apa anak perempuan dia ni nak. hehe
bak kata ayah dah minat dia mcm tu. kita support jelaa.
hee i love u laa ayah.
tapi sebenar nye aku nk sambung kt UTM tu. tp takot tak dapat je.
so aku apply laa unikl. tempat lain pun apply jgk.
tapi ntah laa kenapa aku tak minat g kt tempat yg aku apply tu. hee
still nak UNIKL or UTM jgk.
aku pun pelik laa. haha
hope aku dapat sambung belajar lagi ! nak belajar sampai lebam. haha XD





2 comments:

  1. x pe...pelan-pelan kayuh...jan sampai yang dikejar x dapat,yg digendong keciciran....balajar untuk mase depan memang berbaloi...gud luck!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks. :) pening kepala nak pikir pasal ni. :D

      Delete