jelous. :)

hyep, assalamualaikum. :D harini aku nak cerita pasal jelous ni. haha okay laa sume org mesti jelous kan bile kekasih hati lyn org lain kan. sama mcm pakwe aku ni. yelaa org kate klu jelous tandanye dia sayang kite. tp dia slalu tak mengaku yg dia jelous. alaa aku dngr suara dia pun dh tau. don't worry honey. i always love u. :* heee sejak kebelakangan ni dia mcm pelik je. rupa2 nye dia simpan je dia punye jelous tu. haha patot laa pun. yelaa aku buat blog ni sblom aku kenal dia. of course laa ak cerita tntg EX aku dulu2 tu. so tetiba je mlm birthday aku ktorg OTP *biase laa call free. hehe* dia tetiba ckp pasal blog and twitter. aku pun pelik jgk. mcm2 laa awk ni syg. hehe awk jgn risau okay. selagi awk ad dlm hati sy selagi tu sy tetap utk awk. :) dia tak suka aku letak cerita pasal EX aku. walaupun dia tak ckp suh delete, tp cara dia ckp tu aku dh tau sgt da. kan senang klu awk ckp tros suruh delete. anytime sy bole delete. :) ni tak, tanya bile aku create blog ni. itu laa ini laa. aishh awak awak. :D pasal twitter plak dia jelous aku twitt dgn mmbe dia sndiri. okay laa sayang. sy tak kesah pun. walaupun rasa mcm awk kongkong tp sy rasa dihargai sgt. u know why ? bcause u nk yg terbaik tok diri sy. and awk takot klu awk kehilangan sy. awk penah ckp dulu kan yg awk takkan lpaskan sy kt tgn org lain. sy percaya awk bole jaga sy. :)



*aku tnye dia, ape yg dia tak suka tntg aku ? and then dia jwab dia tak suka aku gemok ! dia kate aku skrg dh mcm doraemon. agak kurang ajar tu. haha*


No comments:

Post a Comment