harapan palsu. :(

assalamualaikum. hey korang. :)
sihat ke ?
dah lame rasenye tak update kat blog ni kan. huhu
sory laa. 
bile ade story baru tulis kat blog ni.
kalu takde sunyi sepi je laa blog ni. hehe
eh ! dah2 nanti lari tajuk pulak. hehe
mesti korang nak tau kan kenapa harapan palsu ?
whats the mean by harapan palsu ??
?*_*?
okay sekarang yun akan cerita.
yun memang ramai kwn lelaki.
tak kesah laa kat mane2 pun.
sbb yun selesa kwn dgn dorg.
tp dorg dah tersalah anggap dekat yun. yun just anggap dorg just a friend.
tak lebih daritu. tp dorg ade feeling dekat yun.
dorg dah tau yun dah berpunya. tp dorg boleh ckp belum kawen lg kan.
okay yun tak menafikan ape dorg ckp tu. tp yun setia pada yg satu.
only him in my heart.
salah ke yun nak berkawan je ?
klu tak couple tak boleh nak berkawan ke ?
yun bkn nak ckp yg yun ni cantik sgt kan.
tp tak tau laa knp dorg ade perasaan kt yun
yun bg harapan ke kt dorg ni ?
yun tak nak dorg salah anggap dgn persahabatan yun dgn dorg.
seriusly yun ckp yun just anggap dorg kwn je. tak lebih dari tu.
yun layan dorg mcm yun layan kwn2 yg lain.
sampai ade yg nak masuk meminang yun laa.
hey ! yun tak ready lg semua tu. yun nak capai cita2 yun dulu.
ade tu bile umur yun 23 teros nak tunang.
please korg. yun takut nak bg komitmen laa.
yun hargai perasaan dorg dekat yun. tp yun nak dorg paham yg yun tak boleh syg dorg lebih dr seorg kwn.
kadang2 yun mcm menyesal pulak kwn dgn dorg tu.
bile tak kwn kate yun sombong laa ape laa.
ade tu ckp yun bg harapan kt hati dorg. sampai skrg still tnggu yun. aishh
membazir masa je dorg buat mcm tu.
ade jgk org kate 'biar org syg kite, org yg syg kite itulah yg akan jage kite sebaik - baiknye. belum tentu org yg kite syg tu dpt menjage kite suatu hari nanti.'
tapi yun belum ready utk tu semua. memang yun hargai sgt2 perasaan dorg tu.
thanks guys ! :)
hope korg still nak berkawan dgn yun jgk kay !
eh panjang lebar pulak yun cerita. hehe
dah mcm karangan pulak.
almaklum laa dah 3 tahun abes skola.
eh dah tue laa aku ni. hehe
^_^

No comments:

Post a Comment