praktikal. :)

ASSALAMUALAIKUM sume.
dah lame tak post blog ni.
dah berabuk daa pun. hehe
yelaa dah start praktikal jarang laa bole menghadap blog ni.
huhu
eh ckp pasal praktikal, aku dah start praktikal daa sekarang.
macam tak caye je aku dah abes study. hehe
aku praktikal kt MARA kl uh.
best jugak laa even tak banyak keje.
staff kat situ pun oke laa.
tp dlm ofis uh aku sorg je yg paling muda and single.
hehe
pape pun aku harap pratikal ni nanti dpt aku tingkat kt ilmu aku.
insyaAllah. :)

No comments:

Post a Comment