sedih :'(

hye korang.
hari ni aku sedih sgt.
korang tau kenapa tak ?
aku dgn lien dah jarang message since kiteorg dah abes studies ni.
dia sedih sgt.
aku bukan sengaja tak nak message dia.
tp keadaan yg pakse aku mcm ni.
serius aku ckp aku already miss him so much.
aku rindu nak dengar lawak dia, aku rindu nak karoke dgn dia.
and yg paling aku rindu ialah nak main rambot dia.
when i play his hair, his face became red because his mad i play his hair.
thats so funny sayang. haha
but that leave in memory.
seriusly aku nak dia ada selalu dgn aku.
jarak aku dgn dia terlalu jaoh sgt !
even his stay at perak and i stay at seremban.
perit hati ni nak tanggung sume ni.
kan bagus klu rumah kami sebelah sebelah je.
mesti tak peritkan tanggung sume ni.
emm

thats my hero. i miss u KAWAN. :'(

No comments:

Post a Comment