my hunny bunny !

hye korang.
sihat tak ?
hope korang sihat je bersama insan tersayang.
hari ni aku nak sambungan untuk cerita BEST FRIEND FOREVER tu.
maybe korang bosan kan dgn cerita ni.
tp bg aku tak !
because he's the one person that very special in my life after my family.
he always became my supporter, he always take care of me.
many things he do just for me.
everyday he make me laugh, make me happy.
when i sad, he the first person make me happy. 
without him, i cannot independent in my life.
i learn a lot of thing in my life.
thats why i want to sharing about him with u all.
him always remind me, how can him do everything without me when we finish the studies in IKM.
bile saat saat akhir kiteorg kt IKM tu mesti dia sedih.
dia selalu ingt kan aku jgn lupa dekat dia.
dia selalu salahkan diri dia sbb terlambat tok kenal dgn aku.
dia belum puas nak happy dgn aku.
tapi perpisahan yg terjadi.
tp aku selalu ingt kat dia yg setiap pertemuan mesti ada perpisahan.
dia terpaksa akur dgn semua ni.
u most strong my hunny bunny.
u always in my mind.
if u read this, i want u know that i love u so much dear.
i can't live without u.
walaupun kite tak couple, tp u tetap my BEST FRIEND !
maybe orang lain akan salah sangke dgn hubungan kite.
tp biarlah kite je yg tau hubungan kite k.
I, AZNURUL ZAIZA BINTI ANUAR selalu ada bersama awak MUHAMMAD SALIHIN BIN ABDUL HADI walaubagaimana sekali pun takkan ada yg bole pisahkan kite kecuali Allah.
so take care in our relay oke. :)

love u forever and ever. :*

No comments:

Post a Comment