curi gambar. :)

hye korang. :)
buat ape tu ?
sihat tak ?
hope sume sihat je. hehe
korang yg bace ni diam diam je tau.
jgn bagi tau sape sape pun
sbb aku curi gambar lien senyap senyap.
nanti dia marah pulak.
hehe
lagipun lien tak tau link blog aku ni.
korang jgn bgtau tau.
aku curik ni sbb i miss him sooo much damn !!
seriusly aku cakap.
tak tau laa dia rindu aku ke tak kan.
tapi aku nak dia tau aku rindu dia sangat sangat.
bile laa bole jumpe lagi kan CEPLOS ??
emm
sedih nyee. :'(

miss him. :'(

sebenar nye byk laa jugak aku curi gambar dia.
tapi yg ni je laa aku tunjuk.
nnt korang tergoda pulak nan dia.
tak bole laa.
sbb aku nak dia betul betul dpt cinta sejati dia.
aku tak kan benar kan perempuan lain sakitkan hati dia.
klu sape sape berani sakit kan hati dia korang akan berdepan dgn aku.
jgn sampai korang kena kutip gigi depan aku !
this WARN FOR U LADIES AT OUT THERE !!!


No comments:

Post a Comment