BEST FRIEND FOREVER !

hyep all. :)
semoga ceria selalu.
oke today aku nak cerita tentang MY BFF.
aku nan dia baru je kenal.
we meet pun dah nak dekat dekat last sem.
nak buat cam mane kan. huhu
kiteorg kenal pun sekejap je.
walaupun kiteorg love each other tp kiteorg tak nak couple.
sbb kiteorg tak nak putus kan persahabatan kiteorg ni.
ramai yg sangka aku putus nan ex aku dulu tu sbb dia.
tp tak laa.
aku putus sbb kiteorg tak persefahaman.
so jgn judge sape sape pun k !
ramai jugak suruh aku couple dgn dia.
sampai aku menangis nangis pikir benda ni.
aku tension sgt.
tp dia bg support kat aku.
dia ckp aku kena percaya dgn diri sendiri.
dia tak nak aku kecewa.
thanks friend !
dia yg selalu ceriakan hari hari aku kt IKM.
emm aku ah tak ade idea nak cerita tentang dia laa.
tak pe laa nnt aku ade idea aku cerita lagi k !
bye ASSALAMUALAIKUM. :)

No comments:

Post a Comment