buka buku baru. :)

BUKAK BUKU BARU. 
yup aku nak ceritakan tentang ni.
sampai bile kan aku maseh nak mengharapkan dye.
dye bole buat aku pun bole buat.
dan sekarang aku dah berjaya.
yes !!
aku berjaya hapuskan buku baru and now i open a new book.
mesti orang ingt aku ni cepat sgt dapat buku baru.
act, aku memang susah nak lupekan orang yang aku sayang.
tp smpai bile aku nak menghukum diri aku kan.
orang dah xperlukan kite lagi. 
so xpaham2 lagi ke.
maybe akan orang kate aku ni xserik ke ??
insyaAllah aku dah byk belajar dari kesilapan masa lalu aku.
and now aku sekarang cube menerima seseorang yg menghargai diri aku.
biarlah orang nak kate ape.
aku tau ape yg aku lakukan.
DON'T JUDGE THE BOOK BY ITS COVER.
:D

No comments:

Post a Comment