Mid term break !

Assalamualaikum. Hey guys ! Rindu nak berblog ni. Hee dah sebulan lebih yun tak balik. Rindu kt family, rumah and comel. Rindu semuanye. Tak sabar nakbalik. Lg bape hari je lg nak balik rumah ! Yeayy !!!! Tp before balik nak kena setlle kan assignment dulu. Byk plak tu. Saje mendera kita ni. Aishh. Dah sem 2 ni kelas mcm pack je. Berbanding sem 1. Sem ni terasa laa penat dia lain. Haha lain mcm mane tu. Hee okay laa naksambung buat assignment math ni. See you soon !! Bye. :)

SABTU YG MEMBOSANKAN !

ASSALAMUALAIKUM korang. tak jawab dosa. hehe sekarang ni yun dah sem 2. wahh mcm tak percaya je. tp kena terima laa hakikat yg yun semakin hari semakin meningkat. okay laa kita sambung cerita sebenar. karang melalut plak. hehe sabtu utk sem ni yun byk sgt kelas malam. pagi dua tiga kali je kelas. boring laa. pastu sabtu petang pun ada kelas lagi. aishh. suka laa ganggu time rehat kita ni. takpe laa as a student kena laa ikot kan. baru laa berkat. 'KATANYA'. hee naseb baik laa sport management je. kira mcm cocuriculum laa. tu pun 2 jam jgk laa nak hadap. haha kejap lg yun nak pegi kelas. sempat lg nak update ni. hee okay laa sekarang dah puku 3.45 ptg. yun nak touch up2 sikit2 pastu lets go to the class. hee okay see u soon. bye !

assalamualaikum...

hyep. wahh dah berhabuk rumah kita ni. hee. sorry geng. sejak dah sambung study ni masa tok berblogger ni terhad sgt. rindu gila nak berblog balik. aishh naseb laa tau jalan pulang ke blog ni. hee sape2 yg selalu stalker blog kita ni. saya tau awok2 sume rindu kt kita kan. huu *perasan seketika jap. thanks pada semua yg sudi menyinggah ke blog teman yang tal seberapa ni. al maklum laa student mcm teman ni busy sikit. hee okay laa nanti kan next entry dari teman tau. huuu bye assalamualaikum.